FOTO Accident mortal în zona podului RoRo din Eforie Nord

Polițiștii anchetează accidentul rutier

O vârstnică și-a pierdut viața în noaptea de 28 spre 29 iunie, după ce s-a hazardat să traverseze un Drum Național intens circulat, prin loc nepermis și fără să se asigure.  

Accidentul s-a produs în jurul orei 1.00, în apropiere de localitatea Eforie Nord. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, o femeie, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Eforie Nord, a condus un autoturism pe D.N. 39, în banda nr. 2, dinspre localitatea Agigea către Eforie Nord. Când a ajuns în dreptul podului RoRo, a surprins și accidentat grav o altă femeie în vârstă, care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis, din partea stângă a conducătoarei auto.

În urma impactului, persoana accidentată a decedat pe loc. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, încercându-se și identificarea victimei care nu avea acte de identitate asupra sa.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*