FOTO Accident mortal în zona podului RoRo din Eforie Nord

Polițiștii anchetează accidentul rutier

O vârstnică și-a pierdut viața în noaptea de 28 spre 29 iunie, după ce s-a hazardat să traverseze un Drum Național intens circulat, prin loc nepermis și fără să se asigure.  

Accidentul s-a produs în jurul orei 1.00, în apropiere de localitatea Eforie Nord. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, o femeie, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Eforie Nord, a condus un autoturism pe D.N. 39, în banda nr. 2, dinspre localitatea Agigea către Eforie Nord. Când a ajuns în dreptul podului RoRo, a surprins și accidentat grav o altă femeie în vârstă, care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis, din partea stângă a conducătoarei auto.

În urma impactului, persoana accidentată a decedat pe loc. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, încercându-se și identificarea victimei care nu avea acte de identitate asupra sa.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*