FOTO Accident grav pe Autostrada A2 la km 180, pe sensul București – Constanța

Patru persoane au fost rănite iar una a decedat în urma unui accident produs pe Autostrada A2. FOTO ISU Dobrogea

Un accident grav s-a produs în dimineața de sâmbătă, 15 iunie, pe Autostrada A2, la km 180, pe sensul de mers spre Constanța.

Din primele informații se pare că este vorba de o coliziune între două autoturisme, în urma căreia două persoane au rămas încarcerate. Echipajele de salvare ajunse la fața locului au găsit pe lângă acestea două, o a treia persoană decedată.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD din Cernavodă, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare a ISU Dobrogea din Cernavodă și două autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

UPDATE:

La loculul accidentului au fost găsite patru victime în viața și una decedată.

UPDATE:

La ora 7.48, potrivit unei surse neoficiale din cadrul anchetatorilor, un autoturism era staționat pe banda de urgență, iar conducătorul auto s-a dat jos pentru a căuta ceva în portbagaj. Al doilea auto l-a lovit din spate, iar conducătorul din primul auto a decedat pe loc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*