FOTO VIDEO Accident grav în Medgidia după ce un minor a scăpat mașină pe care o conducea de sub control

Mașina scăpată de sub control a secerat grupul de pietoni și s-a oprit într-un zid

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.00, în Medgidia, pe strada Fundatura Viilor.

Din primele informații se pare că un minor conducea un autoturism Volkswagen și a pierdut controlul volanului, intrând cu viteza într-un grup de persoane care se aflau pe trotuar.

În urma accidentului de la Medgidia au rezultat 6 victime, dintre care una a fost transportată la Spitalul Județean Constanța cu elicopterul, două sunt în comă la Spitalul Medgidia și alte trei victime au fost accidentate ușor.

La fața locului au intervenit polițiști, pompieri de la descarcerare, dar și jandarmii Inspectoratului Județean pentru a menține liniștea în zonă.

Minorul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei imediat după producerea evenimentului, fiind însă identificat de către polițiști.

UPDATE:

Una dintre victime, o femeie, a decedat în camera de resuscitare a Spitalului Medgidia.

UPDATE:

“În jurul orei 17.00, un minor în vârstă de 16 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism pe strada Fundătura Viilor, dinspre strada Viilor. Ajungând la intersecția cu strada Văii, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns cu autoturismul pe trotuar, unde a accidentat 4 persoane – 3 femei și un barbat, dintre care 2 rănite femei grav.

După producerea accidentului minorul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat în scurt timp de polițiști.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*