FOTO VIDEO Accident cu doi oameni încarcerați după ce un taxi s-a răsturnat lângă Academia Navală. Alte șase mașini au fost lovite

Accident la Academia Navală

Zona de la intersecția străzilor Fulgerului cu Soveja face din nou victime. Două persoane au rămas încarcerate într-un taxi după ce șoferul autoturismului a efectuat o manevră greșită.

Accidentul a avut loc la puțin timp după ora 8.30 a zilei de miercuri, 16 noiembrie. După apelul la numărul de urgență 112, la locul indicat au sosit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de la Serviciul de Ambulanță Constanța.

Polițiștii spun că vina îi aparține șoferului de taxi care a circula pe strada Fulgerului. El a făcut un viraj la stânga și a pătruns pe contrasens. Totodată, oamenii legii sunt convinși că taximetristul nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar așa că a fost lovit de acesta. Mașina de taxi s-a răsturnat și a ricoșat în alte cinci autoturisme care erau parcate în apropierea Academiei Navale.

În urma impactului, șoferul de taxi și pasagerul aflat în mașină au rămas încarcerați. Ei au fost transportați la spital cu multiple traumatisme. Primul a suferit un traumatism cranian în regiunea frontală, iar cel de-al doilea era rănit la umăr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*