FOTO Accidente „dubioase“ înregistrate la ceas de seară

Accident Ovidiu Constanta fuga de la locul faptei. FOTO ISU DOBROGEA

Un bărbat a încercat să se sinucidă intrând intenționat cu mașina într-un stâlp, iar un altul, după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp, a fugit înainte de apariția echipajelor de prim ajutor.

Primul apel a fost făcut la 112 în jurul orei 20.50, fiind anunțat un accident rutier produs pe DN2A, pe sensul de circulație dinspre Ovidiu spre Constanța, vis a vis de stația de carburanți. Din spusele apelantului, o persoană s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile, fiind blocată între fiarele contorsionate și nu poate fi scoasă. Când au ajuns la fața locului echipajele de  Descarcerare și SMURD ale ISU Dobrogea, au constatat că în autoturismul răsturnat nu se mai afla nimeni. Din spusele martorilor, persoana aflată la volan a ieșit în cele din urmă singură din mașină și a fugit pe câmp. Cel de-al doilea accident rutier a fost înregistrat în jurul orei 21.30, pe DN 39, la ieșirea din Constanța spre Lazu. Aici, un autoturism a intrat frontal într-un stâlp de beton. Victima, un bărbat de 65 de ani, care prezenta un traumatism cranian le-a declarat cadrelor medicale de la SAJ Constanța că a încercat să se sinucidă, motivul fiind moartea soției. Ambele evenimente rutiere sunt în atenția Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța, polițiștii demarând cercetările, fiind întocmite dosare de cercetare penală.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*