Razie a Poliției Locale susținută de jandarmii Grupării Mobile și angajați ai firmei de salubrizare SC Polaris M Holding SRL pentru igienizarea domeniului public din zona Casei de Cultură din Constanța

Polițiștii locali au aplicat sancțiuni. FOTO DGPL Constanța

Joi dimineață – 31 mai, polițiștii locali cadrul Direcției Generale Poliția Locală împreună cu lucrători de la Gruparea de Jandarmi Mobila Tomis Constanta, inspectori ai Direcției Gestionare Servicii Publice și angajați ai firmei de salubrizare SC Polaris M Holding au acționat în zona Casei de Cultura -Strada Agricultori în scopul igienizării domeniului public și menținerii unei permanente stări de curățenie. 

La fața locului au fost depistate 2 persoane adulte și 2 persoane minore de vârstă școlară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.200 lei pentru uscarea rufelor pe domeniul public și aruncarea gunoiului în alte locuri decât cele special amenjate, iar zona a fost igienizată de către angajații societății de salubrizare.

Cu o zi înainte, lucrătorii DGPL Constanța au aplicat 122 de amenzi contravenționale în valoare de 17.950 lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice prin producerea de zgomote, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate,, aruncarea pe domeniul public a hârtiilor, cojilor de semințe, ambalaje, resturi de tigară, răscolirea gunoiului din containere, depozitarea mărfurilor pe domeniul public, staționarea vehiculelor pe spațiul verde (și alte fapte care vizează menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*