FOTO VIDEO 4 înecați într-o singură zi. Numărul morților din această vară a ajuns la 12, majoritatea la Eforie

Echipaj SMURD salvare barbat inecat

Apa rece ce poate afecta inima, mai ales dacă corpul a fost expus timp îndelungat la soare, curenții puternici și valurile mari ce pot doborâ și un înotător cu experiență au dus la decesul a nu mai puțin de 12 persoane de la începutul acestei veri. De cele mai multe ori, turiștii ignoră steaguril salvamarilor care indică riscul sau interzicerea îmbăierii și se aventurează în apă. Pentru o parte dintre ei este ultima oară, iar pentru câțiva este ultima bravură.

În după amiaza de miercuri, salvamarii și cadrele medicale s-au luptat pentru a salva patru vieți. S-a intervenit contracronometru la Techirghiol, Vama Veche și de două ori la Eforie Nord.

Salvamarii le recomandă atât turiștilor, cât și localnicilor ca atunci când sunt pe plajă să respecte regulile impuse de serviciul salvamar cele cu steagurile de pe foișoare, dar și să nu treacă de linia geamandurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*