FOTO VIDEO Victorie pentru echipa de fotbal a comunei Peștera în primul meci după reînființare. Peșterenii au făcut spectacl pe noul teren amenajat de Primărie

CS Peștera vs Înfrățirea Cogealac
CS Peștera vs Înfrățirea Cogealac

Echipa de fotbal a comunei Peștera a surprins audiența cu o primă victorie, chiar la primul meci după reînființare. Fotbaliștii amatori au fost strânși la inițiativa primarului Marius-Liviu Petre. Încă din campania electorală, primarul independent le-a promis oamenilor că vor avea motive pentru care să se mândrească și unul dintre ele va fi încurajarea sportului de către administrația locală.

Echipa de fotbal din comuna Peștera a fost înființat din nou în urmă cu două săptămâni. Primăria a reușit în tot acest timp să găsească resursele necesare pentru a achiziționa echipamentul sportiv, dar și pentru a amenaja terenul de fotbal din comună.

Iarba arsă de soare a fost tunsă și irigată, iar terenul a fost împrejmuit cu un gard metalic. Condițiile au fost suficiente pentru ca la primul meci susținut de noua echipă – cel cu “Înfrățirea Cogealac” să fie prezenți peste 200 de spectatori.

La final, Clubul Sportiv Peștera a reușit să învingă echipa din Cogealac cu 4 – 2 (1 – 2 la pauză). Acesta este primul meci la care CS Peștera participă și el contează pentru Liga a IV-a de fotbal. Golgheterul meciului a fost George Ștefan de la CS Peștera cu 3 goluri. Al patrulea gol al peșterenilor a fost marcat de Radu Niță.

Primarul independent Marius – Liviu Petre spune că a demarat deja discuțiile cu investitorii locali pentru susținerea financiară a echipei și totul se va face pe criterii de transparență, astfel încât implicarea administrației locale să fie minimă.

“Am fost încântați să asistăm la un adevărat spectacol, pentru care, dincolo de scor, țin să felicit întreagă echipă pentru modul în care s-a mobilizat, s-a dăruit și a luptat până în ultimul minut de joc. Cinste jucătorilor,  antrenorilor, staff-ului administrativ,  dar și spectatorilor pentru modul exemplar în care s-au prezentat astăzi”, a declarat Marius – Liviu Petre.

De remarcat și faptul că sportivii au fost nevoiți să joace o parte din meci în condiții de ploaie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*