Cumpăna are un campion național și doi vicecampioni la lupte

Luptătorii din Cumpăna au reușit rezultate foarte bune la campionat

În perioada 22-24 iunie, Sala Polivalenta din Pitești a găzduit cupa „Născut pentru Lupte”, dedicată copiilor cu vârsta cuprinsa între 7-8 și 9-10 ani.

Competiția a reunit peste 350 de sportivi din toată țara, fiind organizată de către Federaţia Română de Lupte. Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, a participat la această confruntare cu 4 sportivi pregătiţi de către antrenorul Papazu George.

„Toți sportivii au luptat frumos, au luptat cu ambiţie, optimism şi foarte mult curaj. Au dat tot ce au avut mai bun. Cei mai mulţi sunt la început de carieră sportivă şi au făcut o figură foarte frumoasă“ a spus acesta.

În prima zi, pe 23 iunie, luptătorii din Cumpăna au reușit următoarele rezultate:

  • Categoria 25 kg, Popa Robert locul II – vicecampion naţional
  • Categoria 29 kg, Ali Suraj locul II – vicecampion naţional
  • Categoria 29 kg, Catana Andrei locul V

În cea de-a doua, Bogdan Hâncu, care a luptat la categoria 47 kg a reușit cea mai mare realizare și a obținut locul I și titlul de Campion Național.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*