FOTO Victoria Cumpăna, campioană națională a României la mini-rugby

A.S. “Victoria” Cumpăna este cea mai buna echipa din România la categoria U12.

După cele patru runde ale Campionatul Național de mini-rugby, AS Victoria Cumpăna, formație pregătită de antrenorul Florin Băcioiu, s-a dovedit cea mai bună echipă din România la categoria U12.

Puștii de la Victoria Cumpăna au îmbrăcat tricourile de campioni naționali ai României la mini-rugby în urmă ultimei etape din cadrul Campionatului Național de mini-rugby , desfășurată la București.

Andrei Vlad Chelaru a fost desemnat cel mai tehnic jucător al turneului.

Antrenorul Băcioiu Florin a fost desemnat cel mai bun antrenor al turneului .

Alexandru Panait diplomă de excelentă.

”Acest titlu mi-a adus o bucurie enormă. Sunt extreme de fericit și mândru că Victoria Cumpăna a reușit să editeze performanță din 2015 . Le mulțumesc copiilor și părinților, primarului ec. Mariana Gaju, viceprimarului Neagu Florin, Primăriei și Consiliului Local Cumpănă și tuturor celor care ne-au susținut” a declarat antrenorul Florin Băcioiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*