Cerșetorii, petrecerile în Henry Coandă și alte fapte antisociale nu sunt pe placul Polițiștilor Locali

Cartierul social Henri Coandă din Constanța
Cartierul social Henri Coandă din Constanța

Marti, 15 mai, polițiștii locali au continuat activitățile privind identificarea și soluționarea problemelor ce țin de încălcărea normelor de conviețuire socială.

Astfel, în intervalul orar 6.00-22.00, lucrătorii instituției au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre Strada Oborului, Bulevardul 1 Mai, strada Tulcei, Strada Mihai Viteazul, Bulevardul Mamaia, Strada Viorelelor, Strada Eduard Caudella, Strada Pescarilor, Strada Traian, Strada Suceava, parcurile constănțene, Piața Ovidiu, faleza Cazinoului și cartierul de locuințe sociale Henry Coandă situat pe Aleea Umanității. Pe parcursul activității au fost aplicate 100 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.350 lei

În cartierul de locuințe sociale Henry Coandă, polițiștii locali au stricat două petreceri și au aplicat două sancțiuni pentru încălcarea normelor de conviețuirea socială – muzică peste limita admisă ca nivel de zgomot, în valoare totală de 1.800 lei. De asemenea, s-a demarat și procedura de sesizare a instituției abilitată pentru administrarea imobilului pentru a lua măsuri pe linia respectării obligațiilor contractuale prevăzute în actul locativ.

Polițiștii locali au depistat și două persoane care apelau la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, în zona intersecției Străzii Soveja cu Bulevardul Alexandru Lăpușneanu și zona adiacentă intersecției Bulevardului Tomis cu Strada Soveja.  Au aplicat două sancțiuni în valoare totală de 600 lei, dispunându-se și 2 sancțiuni complementare de confiscare a banilor proveniți din cerșetorie: 85 lei și respectiv 156 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*