FOTO Urmează încă o lună plină de distracție la Eforie Aqua Park

Eforie Aqua Park. FOTO Eforie Aqua Park

Eforie Nord rămâne și anul acesta în top când vine vorba despre cea mai aglomerată stațiune de la malul Mării Negre, iar Eforie Aqua Park contribuie semnificativ la atragerea turiștilor în această zonă. Parcul acvatic nu se rezumă doar la tobogane și piscine, ci vine în întâmpinarea turiștilor cu un program complex de animație.

Vizitatorii parcului petrec, indiferent de zi, alături de personaje din desene animate, participă la show-uri de magie, sesiuni de face painting, party cu spumă, aqua zumba, concursuri pe tobogane gonflabile și multe alte surprize.

„La Eforie Aqua Park turiștii au parte zilnic de același program animat, pentru că în vacanță nu există luni sau duminică. Părinții sunt la fel de fericiți precum copiii atunci când ne vizitează. Ei pot sta relaxați pentru că avem pregătit non stop ceva distractiv pentru pitici”, a declarat Cosmina Melcea, managerul Eforie Aqua Park.

Unul dintre favoriți este instructorul de dans, Starlin Belen, ce antrenează zilnic sute de turiști la ora de aqua zumba. La fel de iubit este și magicianul Ciprian ce îi ține pe cei mici atenți pe tot parcursul reprezentației.

„Ne mândrim cu o echipa minunată de animatori și primim zilnic recenzii pozitive cu privire la programul artistic”, a adăugat managerul parcului acvatic.

Siguranța și confortul turiștilor sunt pe primul loc, fapt pentru care parcul acvatic primește îmbunătățiri în fiecare an. Reprezentanții parcului au grijă ca piscinele și toboganele să fie supravegheate permanent de către salvamari. Zona de restaurante a fost de asemenea extinsă si renovată iar barurile au primit o nouă tematică.

„Venim în fiecare an la Eforie Aqua Park și mereu ne simțim la fel de bine. Ne place totul, de la muzică, la tobogane și până la mâncare”, a declarat unul dintre vizitatorii celui mai mare parc acvatic din sudul litoralului.

Turiștii și constănțenii dornici de distracție, bălăceală și adrenalină sunt așteptați zilnic, între orele 09.00 – 18.00, în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*