Din cauza unor lucrări executate de RAJA, joi se va opri furnizarea de apă în Cartierul Nord din Medgidia

apa, robinet, raja,

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei în Cartierul Nord din municipiul Medgidia, joi, 29 septembrie, pentru înlocuirea unei piese componente de la nivelul magistralei cu diametrul de 800 mm, de pe strada Independenței.

Astfel, în intervalul orar 08.00 – 20.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din Cartierul Nord – zona delimitată de Canalul Dunăre – Marea Neagră și DN 22C.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*