FOTO Un turist drogat a fost depistat la volanul unei mașini în stațiunea Mamaia

Tânără arestată preventiv după ce a lovit și bătut nouă persoane, între care agenți de pază și polițiști

În noaptea de 20 spre 21 iulie, pe raza județului Constanța, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadril I.G.P.R., polițiștii au desfășurat o acțiune, destinată combaterii conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Timp de șapte ore, mulți dintre șoferii aflați pe șosea au fost trași pe dreapta și verificați. În acest context, polițiștii au constatat un număr de șapte infracțiuni, dintre care 6 pentru alcool și 1 pentru substanțe psihoactive – cannabis, acesta din urmă fiind un turist.

De asemenea, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002 , dintre care 19 pentru alcool, în valoare totală de 23.620 de lei.

Polițiștii au reținut și 27 de permise de conducere, dintre care 25 pentru alcool, unul pentru substanțe psihoactive și unul pentru alte abateri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*