FOTO Un tânăr tulcean beat a provocat un accident rutier în apropiere de Lumina

Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara drumului. FOTO CTnews.ro

Un tânăr beat a scăpat de sub control mașina pe care o conducea și a provoca un accident rutier. El a fost singura victimă a evenimentului rutier, supraviețuind impactului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9.20, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat în vârstă de 21 de ani din Tulcea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre localitatea Lumina către Mihai Viteazu. La kilometrul 274, acesta a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*