Mituitor condamnat definitiv și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă

În septembrie 2015, Ene Marian Geageac a fost surpins, împreună cu mai mulți indivizi, în timp ce furau 35 de saci cu cărbune din Portul Constanța. Ene Marian Geageac, a luat inițiativa și s-a dus la unul dintre polițiști și i-a spus că este dispus să îi ofere 500 de lei, pentru a trece cu vederea fapta sa și a prietenilor săi. Au stabilit o întâlnire pentru a doua zi, dar la ora stabilită au apărut și Procurorii și lucrătorii DGA, care au organizat un flagrant, în urma denunțului făcut de polițiști.

Prima sentință a fost dată în ianuarie a.c., când  judecătorii Tribunalului Constanța l-au condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Decizia magistraților a fost atacată, dar în urma rejudecării la Curtea de Apel Constanța, s-a menținut sentința inițială, sentința definitivă fiind pronunțată zilele trecute. În cursul zilei de 8 iunie a.c.,  polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale  a IPJ Constanța au pus în aplicare mandatul, iar Ene Marian Geageac a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Geageac a fost condamnat, în anul 2008, la 8 ani de închisoare pentru pentru sechestrare de persoane şi proxenetism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*