FOTO Un șofer vitezoman a pus la pământ un stâlp de beton din stațiunea Mamaia

Mașina a fost grav avariată în urma dublului impact. FOTO IPJ Constanța

Un șofer scăpat cu răni ușoare după ce mașina pe care o conducea a scăpat de sub control și a retezat un stâlp de electricitate din beton.

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 12 aprilie, în jurul orei 5.15, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre Constanța către Năvodari. La un moment dat a pierdut controlul asupra direcției din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum – carosabil umed. Mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public pe care l-a retezat și s-a oprit într-un copac.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*