VIDEO Accident mortal pe A2, în urma coliziunii dintre un autotren și un autoturism

Accident mortal pe A2, în urma coliziunii dintre un autotren și un autoturism. FOTO captură video

Un bărbat de 65 de ani a murit în dimineața zilei de sâmbătă, 26 februarie, într-un accident rutier petrecut pe Autostrada A2, între un autotren și un autoturism.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Biroului de Poliție A2 au fost sesizați, în jurul orei 8.40, cu privire la producerea unui accident rutier pe A2, la kilometrul 197, pe sensul de mers către Constanța.

Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism și un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat de 65 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea accidentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*