FOTO Un șofer beat a accidentat o mașină de poliție ce staționa

Autospeciala Poliției a fost serios avariată în urma accidentului rutier. FOTO IPJ Constanța

Curat ghinion pentru un bărbat de 31 de ani din Gorj, care s-a urcat băut la volan și a plecat la plimbare prin Constanța. A scăpat mașină de sub control și s-a oprit cu ea chiar într-o autospecială a Politiei.

Un polițist a fost rănit, iar autospeciala de serviciu a fost serios avariată după ce un șofer beat a intrat fix aceasta. În cursul zilei de 21 februarie, omul legii, din cadrul Secției 5 a IPJ Constanța, era oprit pe marginea bulevardului 1 Mai pentru a completa un proces verbal în urma constatării unei contravenții.  Afost luat prin surprindere când un șofer a scăpat de sub control mașina pe care o conducea și s-a oprit în autospeciala poliției. În urma impactului, polițistul a fost ranit, iar mașinile puternic avariate. În urma verificărilor s-a stabilit că șoferul în vârstă de 31 de ani, din localitatea Voiteștii de Deal, județul Gorj, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*