FOTO Un Cazinou mucegăit, deschis spre vizitare de Ziua Constanței

Cazinoul din Constanța, sau ceea ce a mai rămas din el. FOTO Cătălin SCHIPOR

Una dintre „ofertele“ administrației locale pentru constănțeni de ziua orașului lor a fost permiterea accesului la parterul Cazinoului, pentru a fi vizitat.

Vizitatorii nu s-au înghesuit însă să treacă prin ușile scorojite de la intrare pentru a admira decăderea interioară, și mai urâtă decât cea exterioară, a ceea ce a fost și încă este, emblema orașului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*