FOTO Un bărbat de 64 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit în localitatea 2 Mai

Incendiu la o casă din 2 Mai. FOTO ISU Dobrogea

Un bărbat în vârstă de 64 de ani și-a pierdut viața, vineri dimineața, într-un incendiu izbucnit la o locuință din localitatea 2 Mai.

Pompierii au fost solicitați să intervină vineri dimineața, la un incendiu izbucnit la o locuință din localitatea 2 Mai. La fața locului s-au deplasat 11 pompieri cu 3 autospeciale de stingere de la Secția Mangalia.

Incendiul se manifesta generalizat la întreg imobilul compus din parter și un etaj, pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați la sol. După localizarea incendiului, pompierii au găsit în interiorul locuinței un bărbat de aproximativ 64 de ani, decedat. Pompierii urmează să afle care a fost cauza izbucnirii focului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*