Pompierii constănțeni au luptat timp de cinci ore pentru a stinge un puternic incendiu la o șură de paie din Sibioara

Cinci ore de luptă cu flăcările pentru a stinge un puternic incendiu la o șură de paie din Sibioara. FOTO: ISU Constanța

În noaptea de 6 spre 7 iulie, 16 pompieri militari din trei subunități ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au intervenit într-o luptă de peste cinci ore împotriva flăcărilor care amenințau să distrugă o șură de paie în localitatea Sibioara. Determinarea și profesionalismul pompierilor au prevenit o tragedie iminentă, deoarece incendiul amenința să se propage la un adăpost de animale și un atelier gospodăresc.

Potrivit ISU „Dobrogea”, pompierii s-au confruntat cu condiții dificile, dar și-au canalizat eforturile pentru a salva proprietatea și a limita extinderea incendiului. După ore de efort susținut, flăcările au fost în cele din urmă stinse în cursul acestei dimineți.

Incendiul a cauzat pagube semnificative, cu peste 2.000 de baloți de paie afectați de flăcări. Cu toate acestea, datorită intervenției rapide și eficiente a pompierilor, tragedia a fost evitată și atât adăpostul de animale, cât și atelierul gospodăresc au fost salvate de la distrugere.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ au lăudat curajul și devotamentul pompierilor militari, recunoscând că eforturile lor au jucat un rol crucial în prevenirea unei situații catastrofale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*