FOTO Trotuarele, aleile și băncile de odihnă din Constanța, dezinfectate zilnic de angajații Polaris M Holding

Trotuarele, aleile și băncile de odihnă, dezinfectate zilnic!

Străzile, trotuarele, aleile și băncile din parcurile din municipiu sunt dezinfectate zilnic, de către angajații Polaris M Holding, conform unui grafic bine stabilit.

Echipele care asigură dezinfecția au acționat, miercuri, pe străzile Baba Novac, Dezrobirii, Eliberării, I.L. Caragiale, Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, precum și pe aleile de acces și băncile de odihnă din parcul de la Casa de Cultură, iar joi, 30 iulie, vor ajunge pe bulevardele 1 Mai, 1 Mai Vechi, Mangaliei, Aurel Vlaicu, străzile adiacente și aleile de acces și din parcurile Gară și Far. Totodată, de 2 ori pe săptămână, echipele merg în stațiunea Mamaia pentru dezinfecția aleilor, trotuarelor, promenadei și băncilor.

De asemenea, în fiecare zi se acționează pentru dezinfecția aleilor de acces în Serviciul de Ambulanță Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Militar de Urgență Constanța și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90 la sută și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor. Chiar și așa, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat pe străzi, alei, trotuare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*