FOTO Ninge în tot județul Constanța, se circulă în condiții de iarna

Ninge în tot județul Constanța, pe străzi fiind împrăștiat material antiderapant. FOTO RAJDP

25 de autobasculante/camioane și 6 unimog-uri dotate cu lamă patrulează și distribuie material antiderapant pe drumurile județene.

Începând cu ora 20.00 intră tura de noapte.

„Se va acționa și noaptea atât timp cât ninge. O atenție sporită începând cu ora 3-4 dimineața pentru prevenirea formării poleiului – se va acționa cu material antiderapant. Nu avem blocaje. Se circulă în condiții de iarnă“ au transmis reprezentanții RAJDP Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*