FOTO Trei zile speciale de distracție pentru constănțeni și pentru turiștii de la malul mării

Festivalul Multiculturalității

Pe constănțeni și pe turiștii aflați la malul mării îi așteaptă trei zile speciale de distracție, în care voia bună e asigurată pe ritmuri de muzică tradițională.

Festivalul Turcesc și Festivalul Multiculturalității, un proiect comun de mare succes printre români, ajunge și pe litoral, în perioada 18-20 august, după evenimente similare organizate la București, Iași, Cluj și Ploiești.

Timp de trei zile, turiștii și constănțenii sunt invitați între orele 11.00-23.00, pe platoul situat în zona Lake View Center din Mamaia, unde vor avea acces gratuit la spectacolele organizate în cadrul acestui eveniment cultural.
Ansambluri de cântece și dansuri populare tradiționale românești și de cântece și dansuri folclorice provenite din alte țări, vor evolua zilnic pe scena special amenajată.

De asemenea, constănțenii și turiștii aflați pe litoral în această perioadă vor avea ocazia să viziteze standurile multiculturale, special amenajate în zonă , unde vor fi expuse costume tradiționale, mâncare specifică, precum și elemente de cultură națională.
Printre alte surprize, participanții vor putea vedea dansul celebrilor derviși rotitori, vor putea lua lecții gratuite de pictură ebru și desigur se vor bucura de multe bunătăți tradiționale și de multă voie bună.

Evenimentul este organizat de Fundația Lumina Instituții de Învățământ , Fundația Tuna, Școala Gimnazială Internațională Spectrum Constanța , Liceul Internațional de Informatică din Constanța , în parteneriat cu LakeView Center.

Festivalul va oferi posibilitatea de a cunoaște cultura , obiceiurile și tradițiile altor popoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*