Muzeul de Istorie Constanța găzduiește o expoziție dedicată căii ferate Cernavodă – Constanța

Expozitie „Calea ferată engleză Cernavoda-Constanța“

În cadrul proiectului #BritaininRomania, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Ambasada Marii Britanii în România, Biblioteca Județeană „I.N.Roman” Constanța și Ordinul Arhitecților din România organizează expoziția „Calea ferată engleză Cernavoda-Constanța“. Evenimentul va avea loc, vineri, 10 noiembrie 2017 la ora 17.00, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, în sala „Vasile Canarache”.

Vor ține discursuri E.S. Paul Brummell – Ambasadorul Marii Britanii la București, arhitect Gh. Grigore Stănculescu și arhitectul Radu Cornescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*