Umbrele de soare, în valoare de aproximativ 60.000 lei, introduse in țară prin folosirea de acte nereale, depistate în Portul Constanța

Umbrele de plajă. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 40 umbrele de soare din material textil, cu mecanism, ce urmau a fi introduse in tara prin folosirea de acte nereale.

În data de 13.08.2021, polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu şi au efectuat control fizic, în cooperare cu lucrători vamali, asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Bihor.

Astfel, au fost descoperite 40 umbrele de soare din material textil, cu mecanism ce urmau a fi introduse in țară prin folosirea de acte nereale.

Bunurile, în valoare de peste 60.000 lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*