FOTO Trei răniți, într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, produs la ieșirea din Murfatlar

Accident rutier cu trei victime, produs la ieșirea din Murfatlar. FOTO ISU Constanța

Polițiștii rutieri au fost sesizați luni, 22 martie, în jurul orei 13.25 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 3, la ieșire din localitatea Murfatlar.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între trei autoturisme, conduse de trei bărbați, de 61, 45 respectiv 53 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor trei conducători auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*