FOTO Trei cernavodeni, arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc

Trei cernavodeni, arestați preventiv pentru trafic de droguri

Trei bărbați din Cernavodă au fost arestați preventiv, pentru trafic de droguri de risc, în urma unei acțiuni a polițiștilor de combatere a criminalității organizare din Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța.

Astfel, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog au prins la sfârșitul săptămânii trecute, în flagrant delict, doi bărbați, de 33, respectiv 40 de ani, ambii din orașul Cernavodă, care ar fi încercat să vândă 55 de grame de cannabis, pentru 1.700 de lei. Tot atunci, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii au efectuat două percheziții domiciliare și au indisponibilizat 10 grame de cannabis, 0,3 grame de cocaină, un cântar electronic, două grindere, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat de 31 de ani, din orașul Cernavodă, care ar fi vândut 100 de grame de cannabis, pentru 1.900 de lei. Asupra bărbatului, au mai fost descoperite 70 de grame de cannabis. Polițiștii au pus în aplicare și un mandat de percheziție la domiciliul acestuia, fiind ridicate, în vederea indisponibilizării, 21 de grame de cannabis, 400 de pliculețe autosigilante, un cântar electronic, un grinder, precum și alte bunuri.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul DIICOT Constanța a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei bărbați, aceștia fiind prezentați instanței de judecată, care a admis măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*