FOTO Tradiția continuă la Cumpăna – patru copii aflați în asistență maternală au fost botezați în ajun de Sf. Parascheva

IPS Teodosie a botezat la Cumpăna mai mulți copii aflați în asistență maternală. FOTO Primăria Cumpăna

Așa cum se obișnuiește la marile sărbători creștine, la Cumpăna, în ajunul sărbătorii Sf. Parascheva, patru copii aflați în asistentă maternală au fost creștinați.

Taină Sfântului Botez a fost oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. În prezența nașilor, copiii au primit numele Adrian Paraschiv, Andrei Paraschiv, Matei Daniel și Alexandra Măria.

Cei care au ales să le fie părinti spirituali spun că vor să le ofere acestora un strop din dragostea de care au fost lipsiți.

Toți micuții au primit în dar câte o icoană de la primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

La Cumpăna există deja o tradiție că în zilele de sărbătoare să fie botezați copii abandonați de părinti.

De mai bine de 12 ani, la inițiativă Primăriei, a Consiliului Local Cumpăna și a Direcției Județene de Asistentă Socială și Protecția Copilului Constanța au fost creștinați mai bine de două sute de micuți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*