FOTO Tânăr accidentat mortal în municipiul Constanța de către un autoturism al cărui șofer a fugit de la locul faptei

Victima a primit îngrijiri la fața locului de la personalul medical SAJ. FOTO IPJ Constanța

Un accident mortal a fost înregistrat duminică dimineață pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța. Un tânăr care traversa strada prin loc nepermis a fost lovit de un autoturism care apoi a părăsit zona. 

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, accidentul a avut loc la ora 04.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în apropierea intersecției cu strada Pandurului. Aici, un autoturism înmatriculat în Constanța – un Opel Zafira, condus de o persoana neidentificata încă, a accidentat un pieton.

La locul producerii accidentului au ajuns două echipaje medicale ale SAJ Constanța, dar cu tot efortul depus de către personalul medical, în cele din urmă au declarat decesul acestuia. Victima a fost identificată drept un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.

După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fara încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier.

UPDATE:

„În jurul orei 15.30, bărbatul care ar fi produs accidentul mortal de azi dimineață, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Constanța, unde este audiat în prezent. Bărbatul are vârstă de 32 de ani și este din Constanta. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Victima este fruntaș Cosmin Duca, din anul 2016 angajat ca și militar pe Fregata F221 – „Regele Ferdinand“. A participat la toate misiunile navei, de 5 ori în SNMG2 și de 2 ori la Operațiunea SEA GUARDIAN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*