FOTO Sute de colete cu îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de marochinărie contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Colete cu bunuri contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea. FOTO Garda de Coastă
Colete cu bunuri contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea. FOTO Garda de Coastă

Aproximativ 600 de colete, ce conțineau îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de marochinărie, susceptibile a fi contrafăcute, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră și vameșii din Portul Constanţa Sud Agigea, într-un autocamion sosit din Turcia.

Potrivit Gărzii de Coastă, în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au efectuat în cursul acestei săptămâni un control fizic asupra unui autocamion cu remorcă, înmatriculat în Polonia, sosit în Portul Constanța Sud Agigea. Acesta era condus de un cetățean bulgar, cu domiciliul în România și ajunsese în port, în data de 04 iunie, cu o navă care efectuează transporturi în regim Roll on – Roll off, din Turcia, având ca destinație Ungaria.

„În urma controlului, au fost descoperite 597 de colete cu îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de marochinărie, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute”, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Bunurile au fost ridicate de vameși în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*