FOTO Strada Olteniei colț cu Griviței, o sursă continuă de mizerie

La intersecția străzilor Olteniei cu Grivitei gunoiul apare la nesfarsit

Reprezentanții firmei de salubrizare Polaris M Holding trag un semnal de alarmă cu privire la o situație existentă în Constanța. Locuitorii unei zone din municipiu obișnuiesc să arunce la nesfârșit deșeuri menajere și nu numai.

Fotografiile ilustrează cum arată intersecția străzilor Olteniei cu Griviței,

„Cantități foarte mari de deșeuri aruncate la întâmplare pe domeniul public, chiar pe trotuar, împiedică accesul oamenilor care trebuie să folosească trotuarul și transformă zona într-un adevărat focar de infecție. Aceasta situație se repetă zilnic, oamenii aruncă gunoiul pe trotuar, iar Polaris M Holding vine și colectează deșeurile în aceeași zi, uneori chiar și de două ori pe zi,“ spun reprezentanții firmei de salubrizare. 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*