Un bărbat a decedat după ce a căzut într-un utilaj aflat într-o fermă din localitatea Independența

Bărbatul și-a pierdut viața după ce a căzut în utilaj. FOTO ISU Dobrogea

Sfârșit tragic pentru un tânăr din localitatea Independența, care îl ajuta pe un fermier la treabă. A căzut într-un utilaj și a fost tăiat bucăți.

Victima este un bărbat de 31 de ani din localitatea Independența, care îl ajuta pe proprietarul unei ferme să bage baloții de furaje într-un malaxor pentru a-i toca. El se afla pe o scară și se pare că s-a dezechilibrat și a căzut în interiorul malaxorului. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare din cadrul ISU Dobrogea pentru a scoate resturile victimei din utilaj.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*