Bărbat dat în urmărire, prins de două ori de același agent de poliție, în Vama Veche

Agentul șef adjunct de poliție Andreea Dragu. FOTO: IPJ Constanța

Un bărbat din județul Arad, dat în urmărire pentru ispășirea unei condamnări definitive la închisoare cu executare, a fost prins de același agent de poliție care îl mai reținuse și în urmă cu doi ani, când era căutat tot pentru executarea unei pedepse cu închisoarea.

Potrivit Poliției Județene Constanța, în dimineața zilei de sâmbătă, 03 iunie, în stațiunea Vama Veche, agentul șef adjunct de poliție Andreea Dragu, în vârstă de 34 de ani, a prins pentru a doua oară același bărbat dat în urmărire. Astfel, în jurul orei 04.00, Andreea se afla în patrulă, împreună cu colegii ei, iar la un moment dat a observat, pe strada Falezei din stațiune, un bărbat al cărui comportament era suspect.

Andreea l-a identificat pe bărbat drept același individ pe care îl prinsese în urmă cu doi ani, tot în Vama Veche, acesta fiind căutat pentru furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis. În ciuda încercărilor bărbatului de a-și falsifica identitatea, polițiștii l-au condus la sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, unde Andreea a confirmat identitatea sa.

După verificarea în baza de date, s-a constatat că individul, în vârstă de 36 de ani, este din nou dat în urmărire. Judecătoria Arad emisese un mandat de executare a pedepsei de patru ani și 277 de zile de închisoare pentru infracțiunea de furt calificat.

Bărbatul, care fusese liberat din penitenciar în urmă cu aproximativ două luni, a fost escortat și încarcerat din nou, de Andreea și colegii săi, în Penitenciarul Poarta Albă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*