FOTO Se fac primele pregătiri pentru înnisiparea plajei din Eforie

Se fac primele pregătiri pentru înnisiparea plajei din Eforie. FOTO Apele Române

Echipele de la Apele Române Dobrogea – Litoral au început de joi, 3 februarie, pregătirile pentru înnisiparea plajei din Eforie.

Astfel, o conductă de transport, lungă de peste doi kilometri, este montată în aceste zile pe plaja nou creată din Mamaia Nord, iar după asamblare, aceasta va fi umplută cu aer, împinsă în apă și trasă cu ajutorul remorcherelor până la Eforie. Aici va fi scufundată pe fundul Mării Negre pentru a alimenta cu milioane de tone de nisip țărmul litoral.

Lucrările de înnisipare din zona Eforie vor debuta la finalul sezonului estival 2022, conform graficului de execuție stabilit în cadrul proiectului de „Reducerea eroziunii costiere- faza II”.

Pe parcursul acestei perioade, echipele de la Apele Române Dobrogea-Litoral vor fi pe teren și vor superviza tot procesul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*