FOTO În câteva zile, constănțenii au reușit să facă mormane de gunoaie prin oraș, angajații Polaris având serios de muncă

Constănțenii continuă vechile obiceiuri: îngroapă orașuș sub gunoi. FOTO Polaris M Holding

 Deși starea de urgență s-a încheiat, în concepția multor persoane, starea de alertă a devenit sinonimă cu nerespectarea măsurilor de siguranță. Constanța este plină de gunoaiele lăsate în urmă de locuitorii săi ieșiți în număr mare după încheierea stării de urgență.

Coronavirusul nu dispare împreună cu relaxarea măsurilor de urgență, iar singură metodă de a ne proteja rămâne păstrarea distanței față de ceilalți. Ceea ce au lăsat constănțenii în urma lor demonstrează tocmai contrariul.

Pentru Polaris, starea de alertă impune respectarea acelorași reguli, aplicate și în perioadă stării de urgență, de dezinfectare și igienizare a tuturor spațiilor publice.
Activităților zilnice, ce se desfășoară în tot orașul Constanța, de colectare a deșeurilor menajere și reciclabile, de măturat manual și mecanizat, de golire a coșulețelor stradale, li se adaugă și acțiunile

  • de dezinfecție prestate la sediul unităților sanitare;
  • acțiuni ample, desfășurate pe parcursul mai multor zile, în zonă plajei Modern, a stațiunii Mamaia, pe malul lacului Tăbăcărie, pe stradă Vârful cu Dor.
    În aceste zone, datorită suprafețelor foarte mari de igienizat, și automat a cantităților mari de deșeuri vegetale și menajere strânse, s-a intervenit cu mai multe autospeciale multifuncționale de mare capacitate și încărcătoare frontale pentru a salubriza și transporta deșeurile.
  • activitatea de curățare a nisipului din rigole continuă în stațiunea Mamaia.
  • acțiuni de salubrizare au avut loc și în zonă gării, autogării, pasajul de la gară, zonă peninsulara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*