FOTO Codul Portocaliu a fost blând la Constanța. RAJA prezintă situația

Angajații RAJA au desfundat și eliberat gurile de canal astupate cu resturi vegetale. FOTO SC RAJA SA

În cursul nopții de vineri 7 octombrie spre sâmbătă 8 octombrie, din cauza ploilor, la dispeceratul RAJA s-au mai înregistrat 14 reclamații primite din municipiul Constanța, Eforie Nord și Mangalia.

Cele mai multe sesizări – 11 au venit din municipiul Constanța din zonele: Dacia, Delfinariu-Ahile Mihail, Gării-b-dul Ferdinand, Faleză Nord-străzile Tablă Butii și Grozesti și zona magazinului Tomis – strada Ștefan cel Mare.

Un număr de 2 sesizări au fost înregistrate pentru Mangalia și una din Eforie Nord-zonă Steaua de Mare.

Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, iar la oră actuală toate sunt rezolvate. Intervențiile au fost mult îngreunate din cauza vântului puternic, care a angrenat pe carosabil, în zonă gurilor de preluare a apelor pluviale, mari cantități de frunze, deși echipele au curățat toate grătarele din zonele sensibile ale orașului în cursul zilei de ieri.

Totodată, pentru a putea răspunde cu promptitudine, echipele de intervenție SC RAJA SĂ vor asigură permanență în toată această perioadă.

Reprezentanții RAJA care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apa potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*