FOTO S-a urcat beat la volan și și-a făcut mașina praf

Mașina scăpată de sub control a pus stâlpul la pământ. FOTO CTnews.ro

Un accident rutier spectaculos s-a produs sâmbătă dimineață în zona Taberei Năvodari. Din fericire a fost înregistrată o singură victimă, dar care a suferit răni superficiale.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în dimineața de  2 decembrie, ora 10.00, un bărbat de 48 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari fiind sub influența băuturilor alcoolice. În dreptul sensului giratoriu din dreptul taberei Delfinul, șoferul a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. În urma impactului, mașina a fost distrusă, iar stâlpul pus la pământ. Șoferul a suferit doar răni minore, refuzând transportul la spital. A ajuns totuși acolo pentru recoltarea de probe biologice de sânge după ce, în urma testării cu etilotestul acesta a indicat o concentrație de 0.54 alcool la mie alcool în aerul expirat

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*