După ce a pipăit o minoră și a fost plasat în arest la domiciliu, un bărbat de 78 de ani din localitatea Crucea a amenințat că aruncă un bloc în aer

Polițiștii l-au convins în cele din urmă pe individ să renunțe la amenințări. FOTO Captură video

Un individ din localitatea Cruceas-a săturat de arestul la domiciliu și a vrut să arunce în aer tot blocul în care locuia. Au fost evacuați toți locatarii, iar în cele din urmă a fost calmat de către negociatorul poliției.

Este vorba despre un bărbat de 78 de ani, arestat la domiciliu pentru că ar fi pipăit o minoră în urmă cu trei săptămâni și care ar fi dat drumul la gazul din butelie și a amenința că va arunca imobilul în aer.

La fața locului au fost mobilizați polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, împreună cu un negociator tot din cadrul S.A.S. și un echipaj al ISU Dobrogea din stația Hârșova.

Au fost evacuate aprox 30 de persoana, printre care și o bătrână care era imobilizata la pat.

În urma activităților desfășurate de negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, bărbatul a fost convins să renunțe la gestul său și ulterior a fost condus la sediul Postului de Poliție Crucea, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*