Accident mortal pe Autostrada A4. Un bărbat a fost spulberat de trei autoturisme

În urma accidentului, pietonul a decedat. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat neidentificat momentan, a decedat în seara de 9 iulie, în urma unui accident rutier. Tragedia s-a produs pe Autostrada A4, unde victima a fost lovită de mai multe autoturisme.

Apelul 112 a fost in jurul orei 22.05, accidentul fiind produs pe Autostrada A4, în zona Nodului Rutier A2 – DN 3, pe sensul Agigea – Ovidiu.

Un pieton care a încercat să traverseze Autostrada a fost surprins și accidentat de trei autoturisme, resturi din corpul său fiind împrăștiate pe câtiva zeci de metri.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul victimei.

Circulația a fost  oprită în zonă pentru măsurători și ridicarea resturilor umane de pe carosabil.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*