Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Iorga Palaz, cere preluarea unui imobil de la Primăria Constanța

Ședință a Consiliului Județean Constanța. FOTO Ctnews.ro

Consilierii județului Constanța sunt convocați în ședință extraordinară în data de 30 august, începând cu ora 13.00. Pe convocator se află un singur proiect, inițiat de către vicepreședintele Consiliului Județean, Claudiu Iorga Palaz. 

Ședința ce se va desfășura în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Județean Constanța, pentru un proiect de natură imobiliară:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea formulării unei solicitări de preluare a unui bun imobil din domeniul public al UAT Municipiul Constanţa în domeniul public al UAT Judeţul Constanţa.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*