FOTO Recompense pentru pompierii militari constănțeni

Pe 13 septembrie este Ziua Pompierilor din România. FOTO ISU Dobrogea

Pe 13 Septembrie, cu ocazia Zilei Pompierilor din România şi împlinirea a 169 ani de la luptele din Dealu Spirii, pompierii care au obținut rezultate excepționale în îndeplinirea atribuțiilor specifice, au fost recompensați cu înaintarea în gradul următor şi diplome de onoare.

Astfel, în temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne, cu prilejul „Zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România”, a fost înaintat în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, un ofiţer, iar prin Ordinul inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, un maistru militar şi opt subofiţeri.

Tot astăzi, cinci cadre ale ISU „Dobrogea” au primit diplome de onoare, din partea publicaţiei „Agenda Pompierului”, pentru profesionalismul dovedit în exercitarea atribuţiilor specifice şi îndeplinirea sarcinilor încredinţate.

De asemenea, zece cadre militare în rezervă au fost felicitate şi le-au fost înmânate diplome de onoare pentru întreaga carieră sub însemnul armei „pompieri”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*