FOTO VIDEO Pompierii constănțeni au făcut Paștele mai fericit pentru zece copii din Agigea

Patru familii vor avea un Paște îmbelșugat. FOTO ISU Dobrogea

Pentru a avea un Paște ca toți ceilalți, pompierii din cadrul ISU Dobrogea au decis să facă ceva pentru mai mulți copii din familii defavorizate din Agigea. Au făcut chetă și au umplut mai multe sacoși pe care le-au dus în dar. 

Din banii strânși în cadrul Inspectoratului, s-au cumpărat de la alimente de baza până la haine, detergenți și rechizite. De asemenea, nu a lipsit nici tradiționalul miel, de achiziția căruia s-au ocupat tot pompierii constănțeni. Toate acestea au fost pentru 4 familii cu o stare financiară precară – două din Agigea, două din Lazu, familii în care trăiesc 10 copii cu vârste cuprinse între 2 luni și 16 ani. Uneia dintre familii, în urmă cu o săptămână le-a ars casa și acum trăiesc cinci suflete într-o cămăruță.

După ce și-au primit cadourile, copiii au putut să vadă îndeaproape o autospecială a pompierilor și toate accesoriile din ea.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*