FOTO Primăria Cernavodă continuă lucrările în cartierul Trust. Platforma betonată de pe strada 9 mai, transformată într-un spațiu de recreere

Pe strada 9 Mai din Cernavodă se lucrează la înfrumusețarea zonei. FOTO Primăria Cernavodă

În Cernavodă, lucrările de întreținere efectuate pe platoul betonat de pe str. 9 Mai în zona blocului D2, sunt în plină desfășurare. La această lucrare, Administrația Publică Locală urmărește păstrarea și dezvoltarea funcționalităților actuale ale obiectivului dar și adăugarea altora absolut necesare pentru realizarea unui ansamblu peisagistic destinat tuturor categoriilor de vârstă.

Îndepărtarea stratului de beton deteriorat, refacerea treptelor degradate și placarea acestora cu placi din granit, pavarea platoului cu pavele colorate din beton, recondiționarea jardinierelor din spațiul verde, precum și refacerea aleilor pietonale deteriorate sunt doar o parte din lucrările executate pe platoul din cartierul Trust.

Obiectivul principal al acestei lucrări este crearea unui spațiu de recreere cu zone pentru copii și adulți prin punerea în valoare a acestui spațiu deteriorat de-a lungul timpului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*