Femeie salvată de la înec în zona podului din Cernavodă

Podul Sfânta Maria din Cernavodă. FOTO Paul Alexe

Angajați ai Căpităniei Portului Cernavodă au reușit să recupereze joi, 6 octombrie, din Canalul Dunăre – Marea Neagră, în zona podului Sfânta Maria, o femeie de 31 de ani aflată în pericol de înec.

Șalupa Căpităniei Portului Cernavodă se afla în zonă când femeia a fost observată în apă. Conducătorul ambarcațiuni a sărit imediat după ea și a reușit să o salveze.

Femeia a fost preluată apoi de salvatorii alertați prin 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*