FOTO „Rază de Soare”, prima creșă deschisă în comuna Cumpăna

„Rază de Soare”, prima creșă deschisă în comuna Cumpăna

În comuna Cumpăna a fost deschisă, luni, prima creșă, intitulată „Rază de Soare”, ce va deveni în scurt timp a doua casă pentru micuții din localitate, care meritau un loc de poveste, unde să cunoască și să descopere lumea.

„Rază de Soare” dispune de 100 de locuri, iar programul de funcționare este 07.00 – 17.00. Masa micuților va fi una diversificată, în funcție de vârstă și nevoi, va fi asigurată de o firmă de catering, va costa 18 lei/ zi/ copil și va cuprinde micul dejun, prânzul și două gustări. Optzeci la sută din costurile întreținerii micuților la creșă vor fi suportate din bugetul Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, iar restul va reveni părinților.

„Am fi vrut să avem alături de noi la inaugurare toți partenerii și organizațiile care s-au implicat în proiect, pe toți cei care ne-au sprijinit, tinerii voluntari, însă contextul nu ne-a permis. Dar gândurile de mulțumire, prețuire și recunoștință se îndreaptă către toți, cu aceeași intensitate. Fără voi, dragii mei, oameni cu suflet și dragoste de copii, nimic nu ar fi fost posibil. Continuăm să face din Cumpăna, acasă!”, a transmis primarul Mariana Gâju.

Valoarea lucrărilor a fost 4.970.706,6 lei (inclusiv TVA), din care fonduri de la bugetul de stat (PNDL II) – 3.055.422,00 lei, fonduri de la bugetul local – 1.915.284,6 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*