FOTO Protestele angajaților GSP Continuă. Oamenii au ieșit iar în curtea societății pentru a-și cere drepturile salariale

Angajații GSP au ieșit iar să protesteze. FOTO CTnews.ro

Un nou protest spontan a fost înregistrat în cursul zilei de 6 decembrie în Dana 34 a Portului Constanța, în curtea Grup Servicii Petroliere (GSP). Aproximativ 30 de persoane au protestat față de neplata salariilor de mai bine de 1,6 ani.

 

Protestatarii spun că nu și-au mai primit banii de o mare perioadă de timp, în unele cazuri fiind situații disperate. Oamenii sunt disperți și sunt la un pas de a intra în greva foamei. Aceștia se plâng că nu au bani nici să își facă tratamentele, bani pentru copii, pentru plata ratelor la bănci. Sunt și două cazuri de salariați care sunt bolnavi de cancer și nu au posibilitatea de a se trata.

Pentru săptămâna viitoare patru dintre cei afectați spun că vor intra în greva foamei în semn de protest, pentru că la fiecare ieșire, li se promite că li se vor da din banii din urmă, dar nu se concretizează nimic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*