Accident în lanț produs în apropiere de localitatea Nicolae Bălcescu

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite. FOTO SAJ Constanța

Trei persoane au ajuns în dimineața de 25 iulie la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate mai multe mașini.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.44, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din orașul Năvodari, a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Nicolae Bălcescu. La la kilometrul 77+200 metri, din cauza nepăstrării distanței neregulamentare față de autoturismul din fața sa, condus de o femeie, de 26 de ani, din localitatea Cogealac, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul al doilea a fost proiectat înainte, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Constanța.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a șoferiței și a două pasagere, de 31 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, din al doilea autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*