FOTO Problema mașinilor abandonate, în dezbatere publică la Medgidia

La Primaria Medgidia a avut loc o dezbatere publica

Vineri, 15 septembrie la Primăria Medgidia a avut loc dezbaterea publică cu tema: „Ridicarea, transportul, depozitarea și restituirea/predarea vehiculelor fără proprietar/stăpân sau abandonate pe domeniul public/privat al Municipiului Medgidia, aflate în administrarea D.G.D.P.P.”.

Marin Lupu, inspector de specialitate în cadrul D.G.D.P.P., a expus principalele probleme cu care se confruntă municipalitatea privind acest aspect și ce ar trebui realizat pentru remedierea acestei probleme. Prin acest proiect se are în vedere fluidizarea traficului auto și pietonal, în special în zona centrală dar și pe străzile principale cu trafic intens, precum și îmbunătățirea aspectului estetic și gospodăresc al municipiului.

Pentru organizarea și desfășurarea acestei activități a fost întocmit un regulament prin care se coordonează cu strictețe întreaga procedură de lucru.
Operațiunea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor abandonate va fi efectuată cu sprijinul Poliției Locale, D.G.D.P.P.-ului, precum și de un agent economic de profil, desemnat în urma unei proceduri legale.

„Gestionarea vehiculelor fără proprietar sau abandonate, devine o necesitate ca urmare a aspectul inestetic și a ocupării în mod inutil a spațiului public de către acestea.” a precizat Marin Lupu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*